Kabar Produk

  • Apa khusus babagan cagak IP65 anti banyu?

    Apa khusus babagan cagak IP65 anti banyu?

    Waterproof IP65 Pole minangka kutub sing dirancang khusus sing menehi perlindungan maksimal saka banyu lan unsur liyane sing bisa ngrusak peralatan ruangan.Cagak iki digawe saka bahan awet sing bisa tahan kahanan cuaca sing abot, angin kenceng, lan udan deres.Apa sing nggawe cagak IP65 anti banyu ...
    Waca liyane
  • Cara milih lampu lapangan bal-balan?

    Cara milih lampu lapangan bal-balan?

    Amarga impact saka papan olahraga, arah gerakan, sawetara gerakan, kacepetan gerakan lan aspèk liyane, cahya lapangan bal-balan duwe syarat sing luwih dhuwur tinimbang cahya umum.Dadi carane milih lampu lapangan bal-balan?Ruang Olahraga lan Cahya Cahya horisontal saka gerakan lemah i...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka lampu werna solar

    Keuntungan saka lampu werna solar

    Kanthi nambah populasi kutha ing saindenging jagad, panjaluk solusi lampu sing hemat energi saya dhuwur.Ing kene ana lampu jalan surya. Lampu jalan surya minangka solusi cahya sing apik kanggo wilayah kutha sing butuh lampu nanging pengin ngindhari biaya sing dhuwur saka ru...
    Waca liyane
  • Napa lampu dalan LED modul luwih populer?

    Napa lampu dalan LED modul luwih populer?

    Saiki, ana akeh jinis lan gaya lampu jalan LED ing pasar.Akeh manufaktur sing nganyari wangun lampu werna LED saben taun.Ana macem-macem lampu jalan LED ing pasar.Miturut sumber cahya saka lampu werna LED, iku dipérang dadi modul LED werna l ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka sirah lampu jalan LED

    Kaluwihan saka sirah lampu jalan LED

    Minangka bagéan saka cahya werna solar, sirah lampu werna LED dianggep inconspicuous dibandhingake karo Papan baterei lan baterei, lan iku ora luwih saka omah lampu karo sawetara manik lampu gandheng ing.Yen sampeyan duwe pikiran kaya iki, sampeyan salah banget.Ayo goleki keuntungan ...
    Waca liyane
  • Posting lampu taman aluminium teka!

    Posting lampu taman aluminium teka!

    Ngenalake Pos Lampu Taman Aluminium sing serbaguna lan apik, sing kudu ana ing ruangan ruangan.Awet, kirim lampu taman iki digawe saka bahan aluminium berkualitas tinggi, njamin bakal tahan kahanan cuaca sing atos lan nolak unsur kanggo taun-taun sing bakal teka.Kaping pisanan, alu iki ...
    Waca liyane
  • Apa kaluwihan saka lampu jalan cerdas?

    Apa kaluwihan saka lampu jalan cerdas?

    Aku ora ngerti yen sampeyan wis nemokake manawa fasilitas lampu jalan ing pirang-pirang kutha wis owah, lan ora padha karo gaya lampu jalan sadurunge.Dheweke wis wiwit nggunakake lampu dalan sing cerdas.Dadi apa lampu jalan cerdas lan apa kaluwihan?Minangka jeneng kasebut, s ...
    Waca liyane
  • Pira taun lampu jalan solar bisa tahan?

    Pira taun lampu jalan solar bisa tahan?

    Saiki, akeh wong sing ora ngerti lampu jalan surya, amarga saiki dalan kutha lan malah lawange dhewe wis dipasang, lan kita kabeh ngerti yen pembangkit listrik tenaga surya ora perlu nggunakake listrik, mula nganti suwene lampu jalan surya?Kanggo ngatasi masalah iki, ayo ngenalake ...
    Waca liyane
  • Apa kinerja All in one solar street lamps?

    Apa kinerja All in one solar street lamps?

    Ing taun-taun pungkasan, kabeh sektor masyarakat wis nyengkuyung konsep ekologi, perlindungan lingkungan, ijo, konservasi energi, lan liya-liyane.Mulane, kabeh ing siji solar lampu werna wis mboko sithik mlebu sesanti wong.Mungkin akeh wong sing ora ngerti babagan kabeh ...
    Waca liyane
  • Metode pembersihan lampu jalan surya

    Metode pembersihan lampu jalan surya

    Dina iki, konservasi energi lan pengurangan emisi wis dadi konsensus sosial, lan lampu werna solar wis mboko sithik ngganti lampu werna tradisional, ora mung amarga lampu werna solar luwih efisien energi saka lampu werna tradisional, nanging uga amarga padha duwe kaluwihan liyane digunakake. .
    Waca liyane
  • Pira meter jarak antarane lampu jalan?

    Pira meter jarak antarane lampu jalan?

    Saiki, akeh wong sing ora ngerti lampu jalan surya, amarga saiki dalan kutha lan malah lawang kita dhewe wis dipasang, lan kita kabeh ngerti yen pembangkit listrik tenaga surya ora perlu nggunakake listrik, mula jarak umume pira meter. lampu jalan surya?Kanggo ngatasi masalah iki ...
    Waca liyane
  • Jinis baterei lithium sing luwih apik kanggo panyimpenan energi lampu jalan surya?

    Jinis baterei lithium sing luwih apik kanggo panyimpenan energi lampu jalan surya?

    Lampu jalan surya saiki wis dadi fasilitas utama kanggo lampu dalan kutha lan deso.Padha gampang kanggo nginstal lan ora perlu akèh kabel.Kanthi ngowahi energi cahya dadi energi listrik, lan banjur ngowahi energi listrik dadi energi cahya, padha nggawa sepotong padhang kanggo ...
    Waca liyane